header banner
Default

Een standbeeld van de voetbalster Morgan van meter hoog tourt door Amerika


Table of Contents

  Voetbal

  Een 6 meter hoog standbeeld van de Amerikaanse voetbalster Alex Morgan tourt de komende tijd door de Verenigde Staten. De 375 kilo zware kunststof sculptuur dient ter promotie van het komende WK voetbal in Australië en Nieuw-Zeeland, waar het team van de VS zijn wereldtitel verdedigt.

  Morgan, de populaire spits van het nationale elftal, is in het beeld gedrapeerd in de Amerikaanse vlag en poseert als het Vrijheidsbeeld in New York.

  Het idee voor het metershoge standbeeld is afkomstig van Fox Sports, dat de wedstrijden van het WK uitzendt. "Telkens wanneer we het plan bespraken, werd het standbeeld groter", zegt directeur marketing Robert Gottlieb van Fox Sports. "En elke keer dat we het groter maakten, nam het gewicht toe, de hoeveelheid materialen, de hoeveelheid werklui en ook het transport. We moeten dit nu door het hele land vervoeren, dus moesten we containers op maat maken."

  Het standbeeld maakt tijdens de tournee in elk geval een stop tijdens de All Star Game van de Major League Baseball in Seattle. Het WK voetbal begint op 20 juli.

  Sources


  Article information

  Author: Nicholas Bautista

  Last Updated: 1702907762

  Views: 665

  Rating: 3.9 / 5 (56 voted)

  Reviews: 98% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Nicholas Bautista

  Birthday: 1977-06-20

  Address: 9991 Bond Bypass Apt. 662, South Arthurfort, DC 12942

  Phone: +3651401337316169

  Job: Article Writer

  Hobby: Beekeeping, Running, Stamp Collecting, Chocolate Making, Rowing, Table Tennis, Painting

  Introduction: My name is Nicholas Bautista, I am a unguarded, Open, candid, Colorful, radiant, frank, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.