header banner
Default

Een standbeeld van de voetbalster Morgan van meter hoog tourt door Amerika


Table of Contents

    Voetbal

    Een 6 meter hoog standbeeld van de Amerikaanse voetbalster Alex Morgan tourt de komende tijd door de Verenigde Staten. De 375 kilo zware kunststof sculptuur dient ter promotie van het komende WK voetbal in Australië en Nieuw-Zeeland, waar het team van de VS zijn wereldtitel verdedigt.

    Morgan, de populaire spits van het nationale elftal, is in het beeld gedrapeerd in de Amerikaanse vlag en poseert als het Vrijheidsbeeld in New York.

    Het idee voor het metershoge standbeeld is afkomstig van Fox Sports, dat de wedstrijden van het WK uitzendt. "Telkens wanneer we het plan bespraken, werd het standbeeld groter", zegt directeur marketing Robert Gottlieb van Fox Sports. "En elke keer dat we het groter maakten, nam het gewicht toe, de hoeveelheid materialen, de hoeveelheid werklui en ook het transport. We moeten dit nu door het hele land vervoeren, dus moesten we containers op maat maken."

    Het standbeeld maakt tijdens de tournee in elk geval een stop tijdens de All Star Game van de Major League Baseball in Seattle. Het WK voetbal begint op 20 juli.

    Sources


    Article information

    Author: Nicholas Bautista

    Last Updated: 1702907762

    Views: 682

    Rating: 3.9 / 5 (56 voted)

    Reviews: 98% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Nicholas Bautista

    Birthday: 1977-06-20

    Address: 9991 Bond Bypass Apt. 662, South Arthurfort, DC 12942

    Phone: +3651401337316169

    Job: Article Writer

    Hobby: Beekeeping, Running, Stamp Collecting, Chocolate Making, Rowing, Table Tennis, Painting

    Introduction: My name is Nicholas Bautista, I am a unguarded, Open, candid, Colorful, radiant, frank, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.